Filter
По заявка
Карпачо ди мандзо

Карпачо ди мандзо Сушени деликатеси

Цена с ДДС:
8,90 лв. (100гр.)
Кулата COMAL

Кулата COMAL Прошуто крудо

Цена с ДДС:
16,00 лв. (100гр.)
По заявка
Прошуто крудо полпа MACELLERIA FALORNI

Прошуто крудо полпа MACELLERIA FALORNI Прошуто крудо

Цена с ДДС:
16,00 лв. (100гр.)
Салам Наполи долче COMAL

Салам Наполи долче COMAL Колбаси

Цена с ДДС:
5,80 лв. (100гр.)
Салам Фелино COMAL

Салам Фелино COMAL Колбаси

Цена с ДДС:
7,00 лв. (100гр.)